Berenar Literari de la LLlibreria El Cucut

El pròxim 13 d’abril, dijous sant, se celebrarà la setena edició  del Berenar Literari de la LLlibreria El Cucut de Torroella de Montgrí. Coincideix amb la celebració dels 30 anys de la llibreria.

Amb una participació de més de 70 autors, d’editors i de dibuixants, la llibreria El Cucut aconsegueix complir amb el seu propòsit: que la llibreria sigui el punt de trobada natural entre els autors i els lectors. 

Al Berenar hi participen professionals de la gastronomia de Torroella i de l’Empordà. Restaurant La Sala, Fleca Can Francès, Casa del Te, D.O.Empordà i Caralluna del Montgrí obsequien amb els seus productes als assistents. La llibreria El Cucut cuina els brunyols (aquest any uns 1300) que es consumiran durant tota la tarda. El Berenar Literari compta amb el suport d’Omnium Baix Empordà.

Alguns dels autors que hi trobareu són: Xavier Bosch, Rafael Nadal, Rafael Vallbona, Vicenç Pagès i Jordà, M. Mercè Cuartiella, Saïd El Kadaoui, Josep Navarro Santaeulàlia, Mar Bosch, Neus Arqués, Martí Gironell, Anna Carreras, Joan Isaac, Elisabet Riera, M. Lluïsa Amorós, Elisenda Roca, Maria Carme Roca, entre molts d’altres. Informem que es fa la fotografia de grup a les sis de la tarda, moment en el qual acostumen a ser-hi tots.

Obriran l’acte els parlaments de la Sra. Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes del Departament de Cultura de la Generalitat, el Sr. Antoni Daura, president del Gremi de llibreters de Catalunya, el Sr. Josep M. Rufí, alcalde de l’ajuntament de Torroella de Montgrí.

Trobareu tres espais fàcilment identificats: Les carpes, situades a l’exterior  de la llibreria, on podeu tastar la gastronomia i xerrar en grup. L’interior de la llibreria, on hi ha petites taules  en les quals us podreu fer dedicar llibres i parlar més íntimament amb els autors. I la sala adjacent a la llibreria,  on hem habilitat un espai per a fer-hi conferències. 

Qui ho desitgi  podrà escoltar i parlar amb la Sra. Rosa Rosés, nascuda l’any 1926 i que ha publicat  la seva biografia Trenes talladesRecords d’una nena de Rússiaamb l’editorial Cal·lígraf.  També hi haurà una conversa amb Joan Isaac arran de la publicació del seu primer poemari, Intimissimi (Llibres del Segle), on el poeta i cantautor parlarà de la cançó d’autor i la poesia. Acabades aquestes intervencions, si l’estona ho permet, qui tingui interès a parlar en tindrà l’oportunitat.

 Ens acomiadem i us convidem a fer boca consultant aquests enllaços.

 Gràcies a tots els que hi participeu!

Llibreria El Cucut
www.llibreriaelcucut.cat

Último mes Maig 2018 Mes següent
L M X J V S D
week 18 1 2 3 4 5 6
week 19 7 8 9 10 11 12 13
week 20 14 15 16 17 18 19 20
week 21 21 22 23 24 25 26 27
week 22 28 29 30 31