Inauguració de la Llibreria La Memòria a Gràcia

images/lamemoria.jpgGràcia inaugura avui (19 h) una nova llibreria i es referma com un dels barris amb més oferta cultural i d'aquest tipus d'establiments de Barcelona. La Llibreria La Memòria, situada a la Plaça de la Vila de Gràcia, 19, està especialitzada en llibres d'història i dedicats a recuperar el passat, d'aquí el seu nom. “Estam convençuts que aquest tipus de llibre té un mercat, perquè si no els editors no els publicarien, i nosaltres creiem que si la gent entra en aquesta llibreria els acabarem fidelitzant”, afirmen en una entrevista a revistabearn.com els seus impulsors Xavier Cortès i Mireia Gispert. Això sí, també diuen que, més enllà de la seva especialització, “som prou amples i flexibles i si un llibre ens agrada el tindrem”.

Tant Cortès com Gispert es plantegen el repte “com una cosa romàntica en temps complicats, però som optimistes de mena i sabem que això funcionarà i sortirem endavant”. Conscients de la importància d'oferir activitats, la llibreria anuncia l'organització d'exposicions i clubs de lectura “tenint en compte la tipologia del barri, on hi ha molta gent gran que potser també demana activitats de matí”. De cara a 2014, programarà actes sobre el centenari de la primera Guerra Mundial, el 75 aniversari de l’inici de la segona i el 75 aniversari de la finalització de la Guerra Civil espanyola.

També valoren l'obertura de diverses llibreries a Gràcia els últims mesos i estan convençuts que això, junt amb la presència de l'oferta de teatres, cinemes i ateneus populars al barri, hauria de fer que l'Ajuntament treballés perquè s'hi associï l'etiqueta de cultura. Pel que fa a la comunicació, d'entrada han creat un perfil a Facebook i Twitter que troben eines molt bones “per fidelitzar la gent. Per això mateix nosaltres cada dia penjam una cita d’algun llibre que tenim a la llibreria, que és una manera d’anar creant unes certes expectatives”.

Podeu llegir l'entrevista sencera que publica Revistabearn.com i que signen Sebastià Bennasar i Carles Domènec, aquí.

Foto: Mireia Gispert i Xavier Cortès, impulsors de la Llibreria La Memòria. Crèdit foto: Carles Domènec / Revistabearn.com.

Último mes Març 2018 Mes següent
L M X J V S D
week 9 1 2 3 4
week 10 5 6 7 8 9 10 11
week 11 12 13 14 15 16 17 18
week 12 19 20 21 22 23 24 25
week 13 26 27 28 29 30 31