ÈXIT DEL PREMI LLIBRETER!

Benvolguts/des,

Primer de tot felicitar-nos per l’èxit de la festa del Premi Llibreter i mostrar un agraïment especial a la comissió organitzadora i als jurats per la bona feina feta: Gràcies.

Vam fer el ple de públic, més de 450 persones!, fins al punt que per raons de seguretat l’organització de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm es va veure obligada a tancar portes, cosa que va provocar que força gent no podés accedir a la festa. Ens dol molt, us demanem disculpes i treballarem per resoldre aquest punt l’any vinent.

Entre els assistents, hi havia el Conseller de Cultura, Sr. Ferran Mascarell; el tinent d'Alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Sr. Jaume Ciurana; la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Sra. Laura Borràs; el director de l’Area del Llibre de l’ICEC, Sr. Jaoquim Bejarano; la cap del servei de Biblioteques de la Generalitat, Sra Carme Fenoll; la gerent de biblioteques de Barcelona, Sra. Assumpta Bailac; el president de l’AELC, Sr. Albert Pèlach; el director de l’Institut Ramon Llull, Sr. Àlex Susanna; la presidenta del Clijcat, Sra. Reina Duarte; el director acadèmic de l’Escola de Llibreria, Lluís Agustí; el director de Transloan, Alfredo Antón; editors de Suïssa, els Països Baixos, Polònia, Romania, FInlàndia, el País de Gal·les i Turquia, representants del projecte d'intercanvi literari Schwob; i tants d’altres, col·legues, editors, distribuïdors, bibliotecaris, mitjans de comunicació i públic amic del llibre i les llibreries.

L'acte va ser molt lluït gràcies a la col·laboració i professionalitat de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, de Panàtics, de la Fleca Balmes, Xip&Xic, de Yes the Music!, de Mont Marçal, del Carles Pineda, de la Gemma Ruiz, de la Care Santos i del Sergi López.

Tot seguit, els premiats i els companys homenatjats pels seus 35 anys d’ofici, com també un primer clipping de premsa i un enllaç amb fotos.

 

  • Premi Llibreter a l’Àlbum Il·lustrat:

   Aquest barret no és meu de Jon Klassen, editat per Milrazones;

  • Premi Llibreter a Altres Literatures

  Ànimade Wajdi Mouawad, editada per Periscopi i Destino;

  • Premi Llibreter de Literatura Catalana

 I demà, el paradís d’Antoni Vives, editat per La Magrana.

Homenatge als tres llibreters que porten 35 anys d'ofici llibreter:
 
  • L’Enric Balanzó, d'Abacus
  • En Pep Bernades de la Llibreria Altaïr
  • En Guillem Terribas, de la Llibreria 22

 

 

 

(Fotografia de Chordà Conunicació)

Us facilitem l'enllaç a l’àlbum de fotos    

També volem compartir amb vosaltres una crònica de Sandra Márquez, editora, sobre l'esdeveniment. Podeu llegir el text en aquest enllaç

I, per últim, un recull de premsa de la festa del Premi de Llibreter 

 

 

Último mes Març 2018 Mes següent
L M X J V S D
week 9 1 2 3 4
week 10 5 6 7 8 9 10 11
week 11 12 13 14 15 16 17 18
week 12 19 20 21 22 23 24 25
week 13 26 27 28 29 30 31